LIDL OTVARA PRVU PRODAVNICU U NOVOM PAZARU

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Kompanija Lidl Srbija otvara prvu prodavnicu u Novom Pazaru, na adresi Dimitrija Tucovića 6a, koja će početi sa radom u četvrtak 5. novembra u 08.00 časova ujutru.

Lidl će i potrošačima u Novom Pazaru omogućiti jednostavnu kupovinu i veću uštedu, ne samo novca, već i vremena, budući da se na policama u prodavnici mogu naći pažljivo odabrani proizvodi visokog kvaliteta po niskoj ceni.

„Sa ponosom ističemo činjenicu da je u izgradnji ovog Lidl objekta učestvovalo pet građevinskih kompanija iz Novog Pazara. Uz njihovu partnersku podršku i saradnju, izgradili smo ovu prodavnicu u skladu sa najvišim standardima kvaliteta. Naš sledeći zadatak je da kroz profesionalnu uslugu i odabranu ponudu zadovoljimo potrebe lokalnog stanovništva. Nadamo se da će oni prepoznati uloženi trud, kao i da će Lidl proizvodi uskoro naći put do trpeza naših sugrađana“, istakla je Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.

Na policama i ove Lidl prodavnice naći će se više od 1.800 proizvoda, a među njima više od 400 proizvoda domaćih dobavljača. Celokupan asortiman koji se može naći na rafovima, prilagođen je potrebama i željama svih potrošača.

Uvek sveže voće i povrće, mlečni proizvodi, topla peciva iz Lidl pekare, tekstil nemačke garancije kvaliteta i tematske nedelje, samo su neke od prednosti u kojima će Novopazarci imati priliku da uživaju. U okviru prehrambenog asortimana, potrošači će moći da se uvere i u svežinu i kvalitet mesa koje se može naći u Lidlu. Sveže meso prodaje se isključivo zapakovano, tako da ono ne dolazi u kontakt sa drugim vrstama ovog proizvoda i zadržava svoj nepromenjen izgled i ukus.

Prve posetioce prodavnice u Novom Pazaru dočekaće slavljeničke cene, koje je Lidl pripremilo u stilu dobrog domaćina. Povodom otvaranja, a u znak podrške mamama i bebama, kompanija Lidl Srbija pripremila je i posebno iznenađenje za bebe u Novom Pazaru – „Bebinu čarobnu kutiju“. Sve mame iz Novog Pazara, čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, od 5. do 11. novembra, u porodilištu Opšte bolnice Novi Pazar, dobiće kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“. Lidl Srbija ovu akciju realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, a u okviru projekta „Taši-taši“.

 

Radno vreme nove Lidl prodavnice u Novom Pazaru biće od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img