Home Vijesti “Podjeljena sreća dva puta je veća” slogan je dječije nedjelje

“Podjeljena sreća dva puta je veća” slogan je dječije nedjelje

495
0

“Podjeljena sreća dva puta je veća” je slogan Dječije nedjelje koju organizuju “Prijatelji djece” pod pokroviteljstvom grada Novog Pazara realizuje se s ciljem poboljšanja položaja djeteta. Ova manifestacija predstavlja uspješan model saradnje države, različitih civilnih i strukovnih organizacija, i povezivanja svih važnih aktera u zaštiti dječjih prava.

Na Gradskom šetalištu u Novom Pazaru ovogodišnju Dječiju nedjelju otvorila je predsjednica Skupštine Anela Halilović Šemsović. Ona je mališanima poželjela zdravlja i srećno djetinjstvo uz poruku da su djeca sadašnjost i budućnost Novog Pazara.

„Prihvatite i volite svoje vršnjake, svu decu, decu koja su od vas drugačija. Na taj način ljubav se rađa, živi, deli ali i raste. Na taj način postajete dobri ljudi, bogati iiskustvom. Želim vam od srca da sve nedelje budu vaše i da dosanjate čiste dečje snove“, poručila je predsednica parlamenta dr Anela Halilović Šemsović.

Aktivnosti za vrijeme trajanja Dječije nedjelje biće realizovane uz primjenu propisanih mjera Kriznog štaba i Vlade Srbije na zaštiti od epidemije korona virusa. Dječija nedjelja će trajati do 11. oktobra i biće ispunjena brojnim zabavnim, sportskim i edukativnim sadržajima.

SANA