Home Rubrike Vijesti U Prijepolju 9 potvrđenih slučajeva oboljelih od korona virusa – vlasti čestitale...

U Prijepolju 9 potvrđenih slučajeva oboljelih od korona virusa – vlasti čestitale građanima na odgovornosti

282
0

Opština Prijepolje, još je ranije poznato, jedna je od opština gdje se najviše poštuju mjere Vlade Srbije vezane za korona virus. S’ tim u vezi, još uvijek je zvanično samo 9 oboljelih u toj opštini, gdje je riječ o uglavnom dvije porodice. Stanje se odmah dovelo u normalu, a predstavnici lokalne samouprave zahvalni građanima, čestitali im na visokoj svijesti i stepenu odgovornosti.

“Ja želim prvenstveno da se zahvalim svim građanima i građankama Prijepolja koji slušaju preporuke, prije svega lokalnog kriznog štaba, kao i preporuke Vlade Republike Srbije i resornog ministarstva zdravlja. Kao što znate, građani Prijepolja su primjer kada je u pitanju u pitanju disciplina i ta kultura prihvatanja odluka koje su donijele nadležne institucije. Što se tiče zaraženih, još ranije je poznata informacija da ih je devet i da se situacija stabilizovala. Što se tiče tih porodica od srca im želim brz oporavak i svi se nadamo da više nećemo, ako Bog da, imati više niti jednog zaraženog kada je Prijepolje u pitanju”, kazao je Samir Tandir.

Prema posljednjem presjeku stanja u Zlatiborskom okrugu potvrđena su još tri slučaja novooboljelih od korona virusa. U Prijepolju je, podsjećamo javnost, prije par dana od posljedica korona virusa preminula jedna osoba.

SANA – Hamza Škrijelj

FOTO: SANA

Previous articleHAJRAT PODIJELIO POMOĆ IZ NEW YORKA U ROŽAJAMA
Next articleU Velikoj Župi sve cvjeta u vrijeme korona virusa – priroda nema vremena za gubljenje