Home Rubrike Vijesti Predstavnici lokalne samouprave u Prijepolju zahvalili se građanima što su najodgovorniji u...

Predstavnici lokalne samouprave u Prijepolju zahvalili se građanima što su najodgovorniji u državi kada je u pitanju zabrana kretanja

390
zgrada opstine Prijepolje

Opština Prijepolje je, prema riječima direktora policije Vladimira Rebića, najodgovornija u državi kada je riječ o poštivanju zabrane kretanja tokom policijskog časa. Prema statistici na 50.000 stanovnika samo ih troje prekrši ovu mjeru zabrane. Tim povodom ispred lokalne samouprave građanima se zahvalio gospodin Samir Tandir istakavši da su Prijepoljci još jednom dokazali da su oduvijek bili primjer dobrog vladanja.

“Želim da se zahvalim svim građanima i građankama opštine Prijepolje. Kao što ste čuli u izjavama ministra Stefanovića, direktora policije gospodina Rebića, te ostalih državnih nadležnih ograna, da su građani opštine Prijepolje primjer kako se trebaju poštovati preporuke i uredbe Vlade Republike Srbije, pogotovu preporuka kada je u pitanju policijski čas. To ipak govori u prilog jednoj tradiciji, kulturi ljudi koji žive na ovom prostoru”, kazao je Tandir.

Prema posljednjim informacijama u Prijepolju je do sada zabilježeno 9 slučajeva oboljelih od korona virusa, od kojih je jedna ženska osoba stara 63 godine izgubila život.

SANA – Hamza Škrijelj

FOTO: SANA

Previous articleAkademik Zukorlić na Happy televiziji o trenutnom stanju u Novom Pazaru
Next articleOd ponedeljka u Tutinu počela testiranja na Covid 19