Home Vijesti Besplatni eRačuni firmama tokom vanredne situacije

Besplatni eRačuni firmama tokom vanredne situacije

257
0

E-Račun kao društveno odgovorna kompanija, prihvatila je preporuke Ministarstva i Vlade Republike Srbije za uvođenje dodatnih mjera opreza za sprečavanje širenja zaraze koronavirusom.

Kako novonastala situacija donosi velike promjene, ovakvim načinom možemo da pomognemo time što ćemo umanjiti naplate potraživanja činjenicom da će broj nedospjelih računa biti sveden na minimum. Zajedničkim snagama omogućićemo sve što je u našoj mogućnosti, poručuju iz ove kompanije.

Naglašavaju da firmama koje do sada nisu koristile eRačune, biće omogućeno besplatno, sve do prestanka opasnosti od širenja zaraze korona virusa i same vanredne situacije, postavljanje radnog procesa razmjene eRačuna, pristup servisu sa bilo koje lokacije (moguć rad od kuće), status primljenih i poslatih e-Dokumenata u realnom vremenu, pomoć kod preuzimanja i slanja eRačuna, pouzdana dostava sa povratnom informacijom likvidnost zbog tačnog vremena dostave računa.

Podsjećamo da je Ministarstvo i Vlada Republike Srbije izdala jasne smjernice za pridržavanje mjera za spriječavanje širenja bolesti uzrokovane korona virusom za poslodavce i da je poslat apel svim građanima kao i Privredi Srbije na odgovorno ponašanje i sprovođenje mjera samozaštite, kao i zaštite sopstvenog zdravlja i zdravlja naših porodica i drugih sugrađana.

SANA