Home Vijesti Kandidat za predsjednika opštine Prijepolje Samir Tandir obilazi brodarevski i komaranski kraj

Kandidat za predsjednika opštine Prijepolje Samir Tandir obilazi brodarevski i komaranski kraj

357
0

U sklopu predizbornih aktivnosti, ali i svakodnevnog rada na terenu prvi čovjek opštinskog odbora SPP-a u Prijepolju i kandidat za predsjednika opštine na idućim izborima Samir Tandir obišao je tokom dana vikenda brodarevski i komaranski kraj. Upravo u selu Balići se radilo nasipanje puteva na nekoliko terena i tako rješavao jedan od višegodinšnjih ključnih problema mještana tog dijela. Ono što je bitno, ističe Tandir, jeste da je svako obećanje ispunjeno. Onako kako je rečeno, tako se i uradilo. Uslijedio i muštuluk, već naredne nedjelje održaće se tenderi gdje će se opredijeliti dodatna visoka sredstva za putnu infrastrukturu ovog kraja. Posebno istaknuta zahvalnost na svakodnevnoj podršci ljudi koji su prepoznali kvalitet i čistotu ideje Stranke pravde i pomirenja, te ih ovim putem pozvao da još jednom u nizu daju podršku svojim glasom listi na lokalnom i parlamentarnom nivou.

“Mi, kao najjača i naorganizovanija stranka inače u Prijepolju diktiramo tempo ove kampanje. To građani od nas očekuju. Razgovaramo sa njima, predstavljamo naš program i naše rezultate. Ono što je najvažnije jeste da sve ono o čemu smo govorili u prethodne četiri godine da je to realizovano. Drago mi je da imamo rekonstrukciju ovog puta, ali isto tako želim da uzmem muštuluk od svih građana komaranskog i brodarevskog kraja – naredne nedjelje se raspisuje tender za asfaltiranje ulica i puteva u brodarevskom i komaranskom kraju. Pet miliona je opredijeljeno za asfalt u Brodarevu, pet miliona ide za ovo selo Baliće gdje se nalazimo i još petnaest miliona za razne puteve koji gravitiraju u brodarevskom i komaranskom kraju”, kazao je Samir Tandir.

Mještani zadovoljni i zahvalni, poručuju da će ispunjena obećanja i nagraditi na predstojećim izborima.

“Stranka je tada obećala da će da radi u ovome kraju i mještani su nas tada podržali. Samir nam je tada obećao da će se put odraditi i sada se to obistinilo. Radi se, nasipamo na svim terenima u Baliću, pa se nadam da će se i ubuduće raditi kao sada, a neka znaju svi podršku će dobiti Stranka pravde i pomirenja i na lokalnom i na parlamentarnom nivou”, kazao je Fahrudin Balićevac.

Cijelu reportažu pogledajte u večerašnjem izdanju Teme Dana na STV.

SANA – Hamza Škrijelj

FOTO: SANA