Home Vijesti Proglašena lista SPP-a u Sjenici pod rednim brojem (5)

Proglašena lista SPP-a u Sjenici pod rednim brojem (5)

1550
0

Stranka pravde i pomirenja predala je Opštinskoj izbornoj komisiji izbornu listu kandidata za izbor odbornika Skupštine opštine Sjenica. Izbornu listu “Akademik Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja” sa 1278 potpisa podrške u pratnji građana i funkcionera SPP-a, predao je predsjednik OO SPP-a u Sjenici Munib Mujagić.

– Opštinski odbor SPP-a u Sjenici je nakon uspješne i dostojanstvene kampanje prikupljanja potpisa liste koja nosi ime uvaženog akademika Zukorlića predala izbornu listu za lokalne izbore. Ovom prilikom želim da se zahvalim svim sjeničacima koji su svojim potpisom dali povjerenje našim listama, želim da im se zahvalim za povjerenje koje ukazuju politici pravde i pomirenja koju je ustrojio i ponosno nosi naš predsjednik, uvaženi akademik Muamer Zukorlić i ono što na kraju želim da kažem jeste da će Stranka pravde i pomirenja ustrajati i biti branik tih istinskih vrijednosti pravde i pomirenja. Ovom prilikom pozivam sve sjeničake da i oni stanu u taj tim, da jednostavno na taj način daju svoj doprinos pobjedi jer je to jedina prava alternativa za sjeničake, kazao je Mujagić.

Izborna komisija prihvatila izbornu listu, pa će Stranka pravde i pomirenja na predosjećim lokalnim izborima u Sjenici nalaziti pod rednim brojem 5.