Home Rubrike Vijesti Veliki broj građana daje podršku SPP-u

Veliki broj građana daje podršku SPP-u

1018

Stranka pravde i pomirenja drugi dan aktivno prikuplja potpise za učešće na predstojećim izborima koji su zakazani za 26. april.

Predsjednik Mladih SPP-a naglasio da građani u velikom broju daju podršku listi “Akademik Muamer Zukorlić – Samo pravo – Stranka pravde i pomirenja – Demokratska partija Makedonaca” , te da ih čini sretnim što su se i mladi aktivirali.

„Stranka pravde i pomirenja već drugi dan prikuplja pozive za predaju liste, naš naziv liste jeste „Samo pravo“ i zaista smo prezadovoljni odzivom naših aktivista, raduje nas što su već dva dana naše kancelarije pune, gotovo da ne možemo da postignemo da zabilježimo sve potpise. Ja bih ovom prilikom pozvao sve naše aktiviste da nam se i u narednim danima odazovu i da daju podršku u ovom skupljanju potpisa. U našim kancelarijama su notari od 9h do 20h, što znači da građani u toku cijelog dana mogu doći i dati svoje potpise.“ ističe Edin Numanović.

Potpisi za učešće na predstojećim izborima se pored Novog Pazara prikupljaju i u Tutinu, Sjenici, Prijepolju, Priboju i ostalim mjestima u Srbiji gdje ova partija ima formirane odbore.

Previous articleUzorpacijom škole se pokušava skrenuti pažnja sa poziva na jedinstvnu bošnjačku listu
Next articleSPP u Prijepolju otpočela akciju prikupljanja potpisa