Sadović razgovarao sam sa porodicom Dugopoljac, emotivne nastupe razumijem i ne zamjeram

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Predsjednik Odbora za poljoprivredu Stranke pravde i pomirenja, prof. Kemal Sadović oglasio se povodom pisanja portala Sandžaka danas koji je u tekstu  VISOKI FUNCIONER SPP-A PROVOCIRAO PORODICU DUGOPOLJAC I OKUPLJENE GRAĐANE g. Sadovića optužio za izazivanje netrpeljivost u gradu. Reagovanje prenosimo u cijelosti:

U ime pravde, islama, morala i ljudskih vrednosti sam danas sa iskrenim nijetom samostalno krenuo da razgovaram sa našim sugrađaninom Ramizom.

Želeo sam da mu pomognem da se iznađe pravo rešenje, u razgovoru sa njim osetio sam da čovek želi i ima volje da se ova situacija završi. Onako kako mu je i gradonačelnik sugerisao tako sam i ja.

Čovek me je u potpunosti razumeo, čak je tražio moj broj telefona koji sam mu dao, da ćemo nakon današnjih aktivnosti koje on ima čuti da nastavimo pregovore. Odgovorno tvrdim da nije bilo ni jedne uvredljive rijeci ni sa jedne strane. Razgovarali smo civilizovano, a emotivne nastupe bližnje porodice u potpunosti razumem i ništa ne zameram.

Moja je želja da se moj sugrađanin Ramiz otgrne od ljudi koji ga huškaju i zloupotrebljavaju i krene u smeru dogovora i najboljeg rešenja za sve.
Mislim da će i on na kraju biti u potpunosti zadovoljan.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img