Home Rubrike Vijesti Sadović razgovarao sam sa porodicom Dugopoljac, emotivne nastupe razumijem i ne zamjeram

Sadović razgovarao sam sa porodicom Dugopoljac, emotivne nastupe razumijem i ne zamjeram

2102

Predsjednik Odbora za poljoprivredu Stranke pravde i pomirenja, prof. Kemal Sadović oglasio se povodom pisanja portala Sandžaka danas koji je u tekstu  VISOKI FUNCIONER SPP-A PROVOCIRAO PORODICU DUGOPOLJAC I OKUPLJENE GRAĐANE g. Sadovića optužio za izazivanje netrpeljivost u gradu. Reagovanje prenosimo u cijelosti:

U ime pravde, islama, morala i ljudskih vrednosti sam danas sa iskrenim nijetom samostalno krenuo da razgovaram sa našim sugrađaninom Ramizom.

Želeo sam da mu pomognem da se iznađe pravo rešenje, u razgovoru sa njim osetio sam da čovek želi i ima volje da se ova situacija završi. Onako kako mu je i gradonačelnik sugerisao tako sam i ja.

Čovek me je u potpunosti razumeo, čak je tražio moj broj telefona koji sam mu dao, da ćemo nakon današnjih aktivnosti koje on ima čuti da nastavimo pregovore. Odgovorno tvrdim da nije bilo ni jedne uvredljive rijeci ni sa jedne strane. Razgovarali smo civilizovano, a emotivne nastupe bližnje porodice u potpunosti razumem i ništa ne zameram.

Moja je želja da se moj sugrađanin Ramiz otgrne od ljudi koji ga huškaju i zloupotrebljavaju i krene u smeru dogovora i najboljeg rešenja za sve.
Mislim da će i on na kraju biti u potpunosti zadovoljan.

Previous articleAsocijacija prosvetara Sandžaka pozvala nastavnike u OŠ “Avdo Međedović” da se vrate na posao
Next articleO događajima u OŠ “Avdo Međedović” – Penzionisani direktor na silu uzurpira državnu imovinu i manipulira radnicima