Asocijacija prosvetara Sandžaka pozvala nastavnike u OŠ “Avdo Međedović” da se vrate na posao

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Povodom današnjih događaja koji su se desili u OŠ “Avdo Međedović” u naselju Selakovac oglasila se Asocijacija prosvetara Sandžaka dajući podršku novoizabranom direktoru Safetu Smailoviću.

– Želimo da ukažemo radnicima ove škole da nemaju potrebu da brinu i da ne naseduja na političke priče pojedinih, Safet je na tom mestu došao da pomogne i unapredi rad škole. Ovo govorimo jer Safet Smailović je učestvovao u našim aktivnostima organizovanja događaja, velikih projekata sve to u korist prosvetnih radnika. Čovek poseduje izuzetne veštine i sposobnosti koje će pomoći da se unapredi nastava i poboljša status radnika. Priče da će neko izgubiti radno mesto padaju u vodu jer mi prvi kao organizacija stojimo iza svakog prosvetnog radnika ne gledajući političku pripadnost, cilj nam je samo poboljšanje prosvetnog sistema, tako da će svi radnici koji tu dugo godina i rade ostati u suprotom prvi bi bili koji bi stali na njihovu stranu.

Asocijacija je uputila poziv kolektivu škole u da sutra nastavi sa normalnim radom kako bi zajedničkim radom postigli odlične rezultate u budućnosti.

 

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img