Bokserski klubovi u Novom Pazaru dobili donaciju u vidu neophodne opreme

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Bokserski klubovi u Novom Pazaru su dobili donaciju u vidu neophodne opreme od Sportskog Saveza Srbije u cilju razvoja i jačanja boksa u ovom gradu. Podpredsjednik Šumadijskog bokserskog saveza, Nermin Gutić ističe da je svima želja da motivišu mlade kako bi što više i kvalitetnije trenirali boks.

“Čini mi čast i zadovoljstvo što sam u saradnji sa Bokserskim Savezom Šumadije uspeo da obezbedim neophodnu opremu za naše klubove. Ovim putem želimo da pružimo podršku klubovima kako bi se što više mladih zainteresiralo za boks. Želimo da se iz ove regije izrode nove mlade bokserske nade”.

Direktor Sportskog saveza Emir Mehmedović poručuje da će u budućnosti i Grad Novi Pazar i Sportski savez podržati sve klubove od finansijskij do tehničkih sredstava.

“Posle dužeg vremena jedna ozbiljna donacija Bokserskog Saveza i ovim putem bih želeo da se zahvalim predsjedniku tog Saveza. Također bih čestitao i našem sugrađaninu koji je postavljen na mjesto podpredsjednika. Grad Novi Pazar i Sportski Savez već duže vrijeme pomažu bokserske klubove. Tri kluba u Novom Pazaru kojima ćemo maksimalno izaći u susret”.

Kako kažu, ovo je samo početak donacija jer kada su mladi uspješni i talentovani, uvjek će im svi biti podrška u svakom smislu.

 

SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img