Home Vijesti Ajla Lukač spremna za svjetsku titulu u full kontaktu

Ajla Lukač spremna za svjetsku titulu u full kontaktu

395
0

Članica Kik-boks kluba Novi Pazar Ajla Lukač u završnim je pripremama za meč u Minhenu za svjetsku titulu u ful-kontaktu protiv Njemice Mari Lang, u okviru Svjetske kik-boks i karate unije (WKU).

Nakon što je završena zvanična press konferencija u njemačkom gradu, čuli smo se sa Ajlom koja ističe da u meč ulazi nikad spremnija.

“Ne radim često ful-kontakt, ali potrudiću se da pružim maksimum. Spremala sam se sa trenerom Huseinom Dupljakom i sparingovala sa klupskim kolegama. Lang ima kontragard, gledala sam njene borbe. Nadam se da će to biti dobar meč”, rekla je Lukač.

Trener Dupljak zadovoljan Ajlinom spremnošću i pozitivnošću pred meč. Očekuje pobjedu i ovom prilikom pozvao ljubitelje boksa da u nedjelju od 19h prate Ajlin meč na SPORTKLUBU 1.

“Čeka nas pet rundi po tri minuta. Ako Ajla da sve od sebe, može da protivnici oduzme titulu. Radili smo mnogo na nožnoj tehnici i ako sve to bude sprovedeno u delo, očekujem pobedu nokautom”, kazao je Dupljak.

Mari Lang (33) brani šampionski pojas u ful-kontaktu do 62,5 kilograma, a dobila je svih 36 profesionalnih duela, od toga devet nokautom.

SANA – Hamza Škrijelj