Formiran opštinski odbor MSPP-a u Prijepolju

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Mladi SPP održali su treći krug izbora u Prijepolju. Uz veliki odaziv članova Mladih u tom gradu i pozitivnu atmosferu izabran je stalni sastav rukovodstva.

“Danas smo u svojstvu izborne komisije Mladih SPP-a u Prijepolju. Kao predsjednik Mladih SPP-a sam bio ja i generalni sekretar Džemila Dudić. Sprovodili smo treći krug izbora gdje smo izabrali rukovodstvo na čelu sa Ildom Veljović, kao predsjednikom odnosno rukovodiocem ali i tri podpredsjednika i sekretara. Zaista, kao i uvjek, dočekala nas je energična omladina od koje možemo mnogo toga naučiti. Ovakvim putovanjem, razmjenom iskustava i prikupljanje energije je potrebno za dalje pobjede”, ističe predsjednik Mladih SPP-a, Edin Numanović.

Predsjednica mladih je Ildom Veljović a za potpredsjednike izabrani su Erna Šehović , Sadmir Jakupović, Velida Šantić- Aljović kao i sekretar Anela Balićevac .

“Meni je pripala čast da budem izabrana za predsjednicu Omladinskog odbora Mladih SPP-a. Mi u Prijepolju već imamo formiran odbor koji aktivno učestvuje i veliki broj mladih ljudi koji svakodnevno raste. U budućnosti imamo planirano niz aktivnosti i organizacija, zajedno sa ostalim odborima ćemo realizirati. Sve je to u cilju bolje organizacije mreže i rada stranke”, kazala je Ilda Veljović.

Izbore je sprovela izborna komisija  koju su činili predsjednik Mladih SPP Edin Numanović i generalni sekretar Mladih SPP Dzemila Dudić.

SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img