Otvoren Novogodišnji vašar

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Novogodišnji vašar sada je već tradicionalna privredna manifestacija koja se održava u kompleksu Sportske dvorane Pendik. Počeo je danas i trajat će do 29. decembra a posetioci će moći svih dana trajanja da obiđu štandove do 21. sata.

Ovogodišnji vašar okupio je najveći broj izlagača do sada, a očekuje se i velika posjećenost s obzirom da su u Novi Pazar proteklih dana stigli i ljudi iz ovih krajeva koji žive u zemljama zapadne Evrope. I ove godine najposjećeniji štand Firme Mizan.

„Kao i svakog vašara naša firma “Mizan” je pristutna. Ovaj vašar prije svega je značajan za narod jer su cijene pristupačne, možemo da izrazimo zadovoljstvo jeste da je nađaša ponuda velika, tu su i pristupačne cijene kako bismo omogućili našim građanima kao i dijaspori koja je stigla da priušte sebi adekvatnu odjeću.“, istakao Ilhan Sadović.

Inače, Novi Pazar u danima trajanja Sajma poseti i veliki broj građana iz Srbije koji u naš grad dolaze kako bi pazarili kvalitetne i povoljne proizvode, i ujedno se pripremili za predstojeće praznike.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img