Brojna delegacija iz Sandžaka na svečanom prijemu u organizaciji ambasade Katara

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Delegacija Mešihata IZ-e u Srbiji predvođena muftijom hfz. Abdurrahmanom ef. Kujevićem i glavnim imamom Medžlisa IZ-e Novi Pazar dr. Enverom ef. Omerovićem prisustvovala je svečanom prijemu koji je organizirala ambasada Katara u Srbiji u beogradskom hotelu Hajat, povodom obilježavanja Dana državnosti, nacionalnog blagdana te zalivske države.

Svečanosti su prisustvovali i državni sekretar Zaim Redžepović i zamjenik direktora Uprave za odnose sa crkvama i vjerskim zajednicama Vlade Republike Srbije dr. Ferid Bulić.

Svečanom prijemu prisustvovala je i generalna menadžerka Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru prof.dr. Elma Elfić-Zukorlić.

Kao jedini predstavnici medijskih kuća sa prostora Sandžaka svečanosti su prisustvovali direktor Sandžak Media Centara Salahudin Fetić i urednik Sandžak televizije Rejhan Zećović.

Ambasador Katara Mubarak Bin Fahad El Tani pozdravio je prisutne goste i podsetio na bliskost dva naroda, kao i na duboke, prijateljske veze dve države, koje, kako je dodao, krasi plodonosna bilateralna saradnja.

qrf

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img