INFO DAN POSVEĆEN ERAZMUS + PROGRAMU MOBILNOSTI

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Internacionalni Univerzitet u Novom Pazaru u okviru programa mobilnosti Erazmus + objavio je konkurs za stipendiranje mobilnosti studenata i nastavnog osoblja.

Tim povodom je na Internacionalnom univerzitetu održan INFO DAN POSVEĆEN ERAZMUS + PROGRAMU MOBILNOSTI namijenjen studentskim mobilnostima.

Studentima su predstavljene mogućnosti studijskog boravka na partnerskim univerzitetima u toku akademske 2019/2020. godine u okviru Erazmus + programa koji finansira Evropska Unija a u skladu sa Konkursom koji je Univerzitet raspisao, te kako uspješno mogu aplicirati za dobijanje stipendije za mobilnost.

Konkursom je predviđena dodjela 6 studentskih stipendija za studijski boravak na Univerzitetu El Oued u Alžiru, na Fakultetu za crnogorski jezik i književnost u Crnoj Gori i na Univerzitetu Goce Delčev u u Štipu, Severna Makedonija.

Također, konkursom je predviđena i dodela 3 stipendije za mobilnost zaposlenih za boravak na Unverzitetu El Oued u Alžiru i na Fakultetu za crnogorski jezik i književnost u Crnoj Gori.

Konkurs za student je otvoren do 15.12.2019. Konkurs za nastavno osoblje je otvoren do 20.12.2019.

SANA – Adaleta Sejdović – Hamzić / FOTO – SANA 

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img