SPP u Prijepolju raste – svakog dana nova javna učlanjenja u stranku

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Stranka pravde i pomirenja u Prijepolju iz dana u dan bilježi sve veći priliv članova. Razni profili, od pravnika, preko ljekara, profesora i umjetnika – svi skupa zbog samo jedne ideje. Iz stranke ističu da sa ponosom mogu kazati da je najjača bošnjačka stranka na lokalu, te da narod sve više spoznaje gdje je prava lokacija za promjene.

“I ovog mjeseca nastavljamo učlanjenje u Stranku pravde i pomirenja. Građani ove opštine znaju da prepoznaju najveću bošnjačku stranku u Prijepolju koja se svojim radom i politikom zalaže za napredak ove opštine. Stranka će i u narednom periodu nastaviti sa radom punom parom u cilju poboljšanja sveopćih uslova života građana opštine Prijepolje”, istakla je predsjednica Mreže mladih SPP-a u Prijepolju Ilda Veljović.

Kao razlog učlanjena, ističu, jeste činjenica da Stranka pravde i pomirenja čini sve kako bi se stopa zapošljavanja povećala u opštini Prijepolje, te kako bi mladi ljudi imali bolju perspektivu i ostajali u svom rodnom kraju.

“Osjećam veliku odgovornost i iskreno poštovanje prema ovoj stranci, premda da se zaista trudi, kao jedina takva u Prijepolju, da omladini pruži šansu i posao u Prijepolju, kako bi ostala u svom gradu”, navodi Esmira Karišik.

“Primjetila sam sve veći priliv ovoj stranci, pa sam i ja odlučila da se učlanim, jer ova stranka, od kada je dio vlasti, omogućuje ljudima da nađu posao u svojoj struci”, kazala je Elvira Gojak.

“Motivisalo me je prije svega što pruža novije i bolje uvjete za posao, što svako ko iole hoće da radi može doći do posla. Samim tim pružena nam je nada za bolju budućnost, kako nas, tako i naše djece”, rekao je Muamer Gojak.

Iz stranke poručili da su svi dobro došli, te da na budućim izborima očekuju ubjedljivo najviše glasova od svih bošnjačkih stranaka u Prijepolju.

SANA – Hamza Škrijelj

FOTO: SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img