Home Vijesti SPP u Prijepolju ne zapostavlja ni seoske puteve

SPP u Prijepolju ne zapostavlja ni seoske puteve

1186
0

Iako je mjesec oktobar i jesenje godišnje doba, lokalna vlast u Prijepolju koristi svaki lijep i sunčan dan da uradi što više, na zadovoljstvo brojnih građana. Asfaltira se na nekoliko frontova. Obišli smo put Mileševo – Kosatica koji je do pre par desetak dana bio u katastrofalnom stanju. Predsjendik Opštinskog odbora Stranke pravde i pomirenja stranke u Prijepolju Samir Tandir kaže da je ovo primjer izbalansiranog pristupa prema infrastrukturi na teritoriji Opštine Prijepolje gdje se ne zapostavljaju ni mali putevi, ali gdje se rješavaju i veliki problemi.

“Početak je jeseni a mi radimo i očekujemo da će nas vremenske prilike poslužiti. Sa proljeća svakako nastavljamo sa realizacijom ostalih projekata. Ovo je veliki podsticaj za građane i očekujemo podršku. Mi smo tu za sve i za razgovore i pregovore sa ljudima. Mještanin je izjavio da ga niko nije obišao godinama, mi razgovaramo sa građanima. Najefikasnije se sve završava kroz razgovor jer na taj način znamo prioritete, šta i gdje je bitno”, kazao je Samir Tandir, predsjendik Opštinskog odbora Stranke pravde i pomirenja stranke u Prijepolju.

Ispred odjeljenja za investicije ističu da su sami radovi koštali 5,8 miliona a sa pdv-om oko 7 miliona dinara.

“Prisustvujemo sanaciji putnog pravca. Urađeno je sve od kanala, put gdje je napravljen poprečni nagib. Nasuli smo put od fužine 4m. Nastavljaju se radovi i za predstojeći period. Mi ćemo nastaviti da idemo ka selu do kraja”, dodao je Izet Čolović, odjeljenje za investiciju.

Mještani ističu da je trenutna vlast osjetila gdje treba raditi i kome pomoći, iako nije vrijeme izbora niti je kampanja u toku jer shvataju značaj ovakvih projekata koji će zasigurno ostaviti mlade u svom rodnom kraju.

“Moj osmjeh govori da sam prezadovoljan. Mi nismo imali put već su samo kanali bili, odvod vode praktično. Samo su teretnjaci prolazili dok će se sada situacija promjeniti. Nadamo se da će se nastaviti istim tempom jer će se na ovaj način mladi sjećati dobre vlasti koja je pomogla kada je pomoć bila neophodna”, završava mještanin Kapidži.

Cijelu emisiju o infrastrukturnim radovima u Prijepolju možete pogledati u večerašnjem izdanju Specijalne emisije na STV.

SANA