Home Vijesti Dan otvorenih vrata stambeno-poslovnog objekta “DRUM”

Dan otvorenih vrata stambeno-poslovnog objekta “DRUM”

1538
0

Firma ModernStan Invest osnovana je 2014. godine u Novom Pazaru. Osnovna djelatnost firme jeste izgradnja i prodaja stambenih i poslovnih prostora.

Ističu da im je želja da kroz uvođenje novih standarda u izgradnji stambenih i poslovnih prostora daju doprinos u poboljšanju kvaliteta izgradnje kako u regionu tako i u celoj zemlji.

„Stambeno poslovni kompleks „Drum“ je jedan od najvećih objekata u izgradnji u Novom Pazaru i obuhvata 135 stanova, 112 ostava, oko 240 parking mjesta i preko 9000 kvadrata poslovnog prostora. Cilj današnje prezentacije jeste promovisanje dva gotova pokazna stana, po sistemu ključ u ruke i pružanja mogućnosti kupcima da i oni učestvuju u stvaranju nekretnina novih dimenzija. Naime, s obzirom da je objekat u izgradnji kupci mogu da biraju, odnosno, da po svojoj želji uređuju stan i da na taj način dobiju dom skrojen po njihovoj mjeri.“, istakla Dženisa Čmajčanin.

Direktorica je naglasila da prenošenjem postojećih iskustava izgradnje po evropskim standardima žele obezbijediti siguran i kvalitetan stambeni prostor kroz razvijanje i konstantno usavršavanje tehničkog osoblja.

„Od prijatelja sa kojima uspješno sarađujemo, istakla bih firmu Nova DPI koja je ujedno i projektant i glavni izvođač radova objekta „Drum“ na čelu sa direktorom Esadom Ujkanovićem. Ovom prilikom bih također najavila da će kasnije biti i promovisanje poslovnog prostora, konkretno tržnog centra, dječijeg vrtića i supermarketa.“

Nastoje da svojom inovativnom politikom prate najnovije trendove u oblasti građevine i prodaje nekretnina što se ogleda kroz stvaranje novog koncepta stambenog naselja.

SANA – Adaleta Sejdović – Hamzić / FOTO – SANA