Home Vijesti Problemi žitelja Paričkog brda u Novom Pazaru

Problemi žitelja Paričkog brda u Novom Pazaru

468
0

Na Paričkom brdu nekoliko minuta udaljenom od Novog Pazara već više od 50 godina problem kojeg niko ne rješava. Sad će kiša, snijeg i led pa će njegovi žitelji ponovo biti potpuno onesposobljeni.

-Bio sam sad u Opštini. Za projekt su uzimali po 20 eura, dva puta smo prevareni. Bio sam u Opštini tražio da mi daju projekat al kažu ne da se tako lako. Ovdje ima preko sto kuća pa izračunajte koliko je to, priča Raif Kurtanović, mještanin.

Šaban Nurković sve dok se nije razbolio brinuo da se riješi i sam rješavao problem s vodom, da je njegovi mještani imaju kako treba. Već deset godina, nažalost, ne može na ulicu a kamoli da ljekarska pomoć stigne kad mu je neophodno

-Ja očekujem od Opštine, od predsjednika, da vidi. Ako bi on ovdje mogao da živi onda svaka mu čast i onda nek stoji tako ne moraju ni da asfaltiraju

I još dodatan problem što se sva kanalizacija slijeva u mezarja pa se, kažu, pogotovo ljeti ne može proći od smrada. Očekuju rješenje, mada, poručuju, niko ne brine ni o živima pa kako će onda očekivati da se i problem groblja riješi.