Novi Pazar: Vozio 135 km/h, a ograničenje brzine 50

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Za samo šest dana koliko je trajala akcija saobraćajne policije “TISPOL” u okviru koje su se “lovili” bahati vozače u kršenju saobraćajnih propisa, kaženjeno je više od 25.000 vozača.

Najveći broj njih sankcionisano je zbog brze vožnje, a zanimljivo je da su na  putevima najbrže vozili stranci. S druge strane, naši državljani su često kažnjavani jer su za volan sedali pijani, neretko bez vozačke dozvole.

Najveće prekoračenje dozvoljene brzine dokumentovali su presretači na autoputu Beograd – Velika Plana, kod Smedereva, gde je 14. avgusta u 03.00 sata ujutru, državljanin Švajcarske zatečen da upravlja vozilom brzinom od 250.7 kilometara na sat, na delu puta gde je ograničenje brzine 130 kilometara na sat.

Na teritoriji Novog Pazara na putevima u naselju, tokom trajanja akcije najveća izmerena brzina bila je 135 kilometara na sat, na delu puta gde je ograničenje brzine 50. Za ovaj prekršaj propisana je kazna zatvora od najmanje 15 dana ili novčana kazna od 100.000 dinara do 120.000 dinara, 14 kaznenih poena i zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od devet meseci.

Izvor: Sandzaklive.rs

Cijeli prilog pogledajte na linku u nastavku:

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img