U predškolskoj ustanovi Reuda organizirana završna priredba

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

U predškolskoj ustanovi Reuda na Paricama organizirana završna priredba za mališane predškolskog uzrasta. Mališani su ovom priredbom okončali svoje predškolsko obrazovanje i počeli sa pripremama za osnovnu školu.

Vaspitačica zahvalna roditeljima na uzajamnoj saradnji naglasila da je ovo poseban dan, kako za njih tako i za predškolce.

“Danas je poseban dan, ispraćamo generaciju predškolaca, generaciju koja će biti simbol znanja, djeca koja su svjesna svoje vjere, koja imaju socijalne i moralne vrijednosti i gdje će, sigurna sam u daljem školovanju postići izvanredne rezultate. Djeca su za roditelje danas pripremila bogat program, koji se sastoji od učenja Kur'ana, učenja ilahija, izvođenja kompozicija, recitiranja određenih pjesmica. Mi smo se potrudili da im ovaj dan bude dugo u sjećanju tako što smo za njih izradili čestitke, tako što smo napravili poklončiće i cijelu ustanovu smo opremili u duhu ispraćaja svih generacija, a posebno predškolaca.”, istakla Naida Džanković.

Organiziranjem priredbe u predškolskoj ustanovi „Reuda“ ispraćena još jedna generacija predškolaca. Na priredbi su predškolcima uručene diplome i pohvalnice.

SANA – Adaleta Sejdović-Hamzić / FOTO – SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img