Home Vijesti Dodjela Vukovih diploma u OŠ “Bratstvo” u Novom Pazaru

Dodjela Vukovih diploma u OŠ “Bratstvo” u Novom Pazaru

683
0

OŠ “Bratsvo” u Novom Pazaru, dodjelila je 46 Vukovih diploma gdje je za najbolje učenike napravljen prijem u školi kojem su prisustovali svi profesori, učenici ali i njihovi roditelji. Direktor škole Kulundžić, kaže da je ponosan na svoju 10 generaciju ali je i on jedan od roditelja čije dijete uzima Vukovu diplomu.

” Kao i svake godine posvetimo jedan dan za naše najbolje učenike. Upriličili smo za najbolje učenike i njihove porodice prijem. Veća mi je trema, 10 moja generacija ali me je i uloga roditelja, tremna i emocije su me malo omele ” ističe direktor OŠ “Bratstvo”, Dejan Kulundžić.

Đak generacije, kaže da je uspio zato što je bio ustrajan, motivisan od strane i roditelja, profesora ali i svojih vršnjaka.

” Počastvovan sam zaista titulom đaka generacije iako je bilo neizvesno. Zahvaljujem se svima koji su mi pomogli, vaspitali me, izveli na pravi put. Meni je stvarno drago što sam ovenčan ovom titulom “, završava đak generacije, Omer Mihović.

Direktor ističe da se trude da svake godine se napreduje i na nastavnom programu ali i tako tokom ovakvih manifestacija. Nada se da će biti do godine još više vukovaca.

SANA