U Novom Pazaru ubistvo, pljačke i smrt nakon samospaljivanja

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Foto: Indeksonline

Sinoć, poslije ponoći u Novom Pazaru dogodilo se ubistvo u ulici “AVNOJ-a”. Prema informacijama, ubijen je mladić D.Z. iz ovog grada a na njega je iz vatrenog oružija ispaljeno sedam metaka u predijelu grudi i stomaka. Saznajemo da je novopazarac F.S. iz neposredne blizine pucao i tom prilikom mu nanio smrtonosne povrede.

Foto: Indeksonline

Samo par sati kasnije, reakcija PU Novi Pazar bila je brza i uhapsili su sedamnaestogodišnjeg mladića F.S. zbog osnovane sumnje da je izvršnio krivično djelo ubistvo, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Istovremeno, pripadnici PU Novi Pazar uhapsili su dvije osobe, koje se sumnjiče da su opljačkale tri sportske kladionice u ovom gradu. Indeksonline saznaje da riječ o B.Ć. i T.S. a terete se da su opljačkali tri kladionice u Novom Pazaru te uz prijetnju oružijem odnijeli dnevne pazare.

 

Novopazarac S.A. koji je pokušao samoubistvo spaljivanjem nakon čega je bio teško povrijeđen i prevezen u bolnicu u Beogradu, danas je preminuo.

Foto: Indeksonline

Sana / Izvor: Agencije

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img