Sabira Hadžiavdić: Ovo je nastavak prljave kampanje protiv moje stranke i mene lično

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Direktorica Centra za socijalni rad u Prijepolju Sabira Hadžiavdić podnijela je prijave protiv određenih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova a kako prenose mediji bliski SDP-u oni su joj također uzvratili prijavom.

Da bi saznali šta je istina pozvali smo direktoricu Centra za socijalni rad koja je istakla da je ovo nastavak prljave kampanje koja se vodi već godinu dana protiv njene stranke ali i protiv nje lično.

„Pošto nisu uspjeli moralno i profesionalno da me diskredituju, sada se očigledno prešlo na nekakav plan b, a sa ciljem da se onemogući da da ja obavljam funkciju direktorke centra za Socijalni rad u Prijepolju. Ja na ovoj funkciji nisam rođena, može je obavljati bilo ko iz SPP-a jer je to nama pripalo po koalicionom dogovoru ali nikada više funkciju direktora Centra za socijalni rad, ni vlast u Prijepolju neće obavljati bilo ko iz SDP-a. Želim da obavijestim javnost da sam podnijela krivičnu prijavu protiv policijskih službenika koji su zloupotrijebili svoje položaj a također o načinu rada i postupanju policijskih službenika obaviješten je ministar Nebojša Stefanović.“

Pozvali smo i lidera najjače bošnjačke stranke u Prijepolju, Samira Tandira koji je istakao da oni ovakve stvari neće dozvoliti.

„Ova me prijava podsjeća na devedesete godine, kada su protiv prebijenih ljudi podnošene prijave a njihovo prebijanje pravdano da su pali niz stepenice. Većina pripadnika MUP-a časno i pošteno obavlja svoj posao ali postoje i oni koji su bliski narkobandi Rasima Ljajića, koji zloupotrebom tog položaja pokušavaju da spasu njegovu političku propast i eliminišu njegove političke protivnike, to mi nećemo dozvoliti.“

 

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img