Vlast u Prijepolju ne odmara – nastavljaju se infrastrukturni radovi dok još vrijeme služi

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Nema vremena za slavlje, moraju se iskoristiti i posljednji sunčani dani u godini da se uradi što više i što spremnije dočeka zima. To je poruka predstavnika lokalne vlasti u Prijepolju. Kako je i obećano prije izbornog ciklusa, tako je i urađeno. Par dana nakon ubjedljive pobjede lider najjače bošnjačke stranke u Prijepolju Samir Tandir na terenu sa građanima, rame uz rame u rješavanje nagomilanih insfrastrukturnih problema. Asfaltira se aktivno u mjesnoj zajednici Velika Župa, a na red je i rješavanje problema sa vodosnabdijevanjem i kanalizacijom koji mučio mještane zaseoka Mioska već dugih deset godina. Član savjeta mjesne zajednice Šaćir Kujević zahvalio se ljudima iz lokalne vlasti, a posebno predstavnicima Stranke pravde i pomirenja što su ispunili svoje obećanje i što rade, kako ističe Kujević, za dobro svih građana.

Ovo je samo početak ulaganja u taj dio mjesne zajednice Velika Župa, poručio gospodin Tandir, zahvalivši se mještanima na skoro stoprocentnoj podršci.

Nakon zaseoka Mioska, obišli se i radovi u zaseoku Paraći. Lokalni put Paraći-Dumljani asfaltiran i završen u roku. Kvalitet kojim se ne mogu pohvaliti ni brojne gradske sredine.

Opširnije o nastavku infrastrukturnih radova pogledajte u večerašnjem izdanju Prijepoljske hronike na STV.

SANA – Hamza Škrijelj

FOTO: SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img