Home Vijesti SPP u Prijepolju: Asfalt će stići do svakog građanina

SPP u Prijepolju: Asfalt će stići do svakog građanina

422
0

Velika Župa i njen predsjednik mjesne zajednice najbolji su primjer kako raditi u službi građana, kako kažu iz lokalne vlasti u toj opštini, ni po babu ni po stričevima. Uz najveće zasluge za zalaganje predsjednika MZ Velika Župa Kemala Hadžalića, ističu i mještani, uradilo se više za tu mjesnu zajednicu u posljednjih malo više od godinu dana, nego u prethodne dvije decenije. Izbori za savjete mjesnih zajednica su blizu, a mještani ove nemaju dvojbu u tome kome dati podršku.

Iz odjeljenja za investicije opštine Prijepolje poručili da se samo ovom javnom nabavkom za Veliku Župu predviđa osam putnih pravaca u ukupnoj dužini od preko kilometar i vrijednosti od oko šest miliona dinara. Uz obalu Lima svih spomenutih osam putnih pravaca u planu su da se realizuju tokom ove sedmice. Lider najjače bošnjačke stranke u vlasti Prijepolja Samir Tandir ističe da ova vlast ispunjava svako obećanje koje izrekne građanima i nije asfalt samo ono što se radi i što je u planu za naredni period.

Velika Župa najbolji je primjer kako treba funkcionirati jedna mjesna zajednica, ističe član opštinskog vijeća Milan Gačević.

Predsjednik mjesne zajednice istakao da je ovo samo početak, te da se u narednom periodu očekuju brojne druge investicije u ovu, do skoro, gotovo devastiranu mjesnu zajednicu.

Izbori za savjete mjesnih zajednica održaće se 21. oktobra.

SANA – Hamza Škrijelj

FOTO: SANA