Juković blokirao put Novi Pazar-Raška, policija prijetila intervencijom

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Prava drama odvijala se na danas na Banjskoj petlji. Ćamil Juković kako je i najavio još prije tri dana putem medija blokirao saobraćaj u oba pravca na pola sata. Najavio da će nastaviti borbu za svoja prava i narednih dana.

Podsjećamo da je profesor Juković prilikom spašavanja djevojčica, od revolveraškog obračuna pristalica SDA i SDP dobio metak, krivca nema 14 godina a Juković sve troškove liječenja snosi sam.

Kako ističe od lokalne samouprave ne traži ništa, već samo da mu vrate ono što su mu oduzeli u prethodnih 14 godina, obzirom da cijeli iznos penzije koju prima daje za boravak u Specijalnoj bolnici.

Juković istakao da mu je žao vozača koji su čekali završetak protesta. Protest i kilometarsku kolonu prekinula policija i to minut prije najavljenog kraja, mada je Juković ogorčen na ophođenje prema njemu jer su mu pripadnici policije zaprijetili da će ga i fizički ukloniti s puta.

Profesor Juković poručio da neće odustati, i da će od ponedjeljka ponovo nastaviti sa protestima. Vozačima se unaprijed izvinjava i moli za strpljenje, jer kako kaže on je čekao punih 14 godina.

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img