Home Rubrike Vijesti U Ribariću održana sjednica Izvršnog odbora SPP Tutin

U Ribariću održana sjednica Izvršnog odbora SPP Tutin

534

U Ribariću održana sjednica Izvršnog odbora, kojom je predsjedavao predsjednik Opštnskog Odbora Tutin Zaim Redžepović. Analizirana je situacija u mjesnoj zajednici Ribariće kao i u mjesnoj zajednici Orlje.

Zaim Redžepović istakao da ove mjesne zajednice imaju specifične probleme te da će ovakvim sjednicama pokušati da ih riješe.

“Danas smo ovdje da pokažemo da nam je svaki dio opštine jednako važan i da će ovo biti praksa. Izvršni odbor neće se više sastajati samo u Tutinu i čekati ljude sa terena da dođu i da vide šta se dešava i šta može da se uradi, jednostavno mi ćemo biti sa narodom. Danas smo ovdje, dogovaramo se, bilo je ljudi koji su pristupili stranci i bit će ih još.”

Kemal Sadović kazao da je u poslednjih nekoliko mjeseci interesovanje građana za pristup ovoj stranci ogromno.

“Ovo je jedan pokazatelj da smo ozbiljno krenuli na terenu da radimo. Ovo će biti praksa da sledeći sastanak izvršnog odbora bude opet u nekoj drugoj mjesnoj zajednici i da time pokazujemo građanima da mi radimo vrlo ozbiljno. U Ribariču je u zadnjih nekoliko dana ovoj stranci pristupilo negdje oko 50 ljudi.”

Prije sjednice upisani su novi članovi stranke koji su kako kažu vidjeli svoju bolju budućnost u ovoj stranci.

“Trenutno nezaposlenost je jedan od glavnih problema u državi a i ovdje kod nas tako da je prvi cilj posao i interesovanje za pristup stranci tako da da su oni prepoznali našu stranku kao perspektivnu.”

Na sjednici su konstituisani i mjesni odbori MZ Ribariće i MZ Orlje.

Previous articlePoslije mnogo godina saniran put u Taševu
Next articleHrta i Mataruge dobijaju sanirane puteve