Polaznici Škole Kur'ana Časnog u Sjenici priredbom obilježili uspješan završetak školske 2017/2018 godine

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Odjeljenja Škole Kur'ana Časnog u Dugoj Poljani, Sjenici i Vrhsjenici organizirala su svečanu priredbu u sjeničkom Domu kulture povodom uspješnog završetka školske 2017/2018 godine.

Ovoj prigodi pored roditelja i građana Sjenice, prisustvovali predstavnici Škole Kur'ana Časnog iz Novog Pazara, predvođeni direktorom škole hfz. Irfan ef. Malić i sekretarom prof. Džemil ef. Destanovićem. Svojim prisustvom svečanost uveličali i predstavnici medžlisa IZ-e u Sjenici predvođeni Ramiz ef. Hamidovićem.

Polaznici Škole Kur'ana Časnog milozvučnim glasovima i učenjem Allahove Knjige oduševili su sve prisutne, a poseban podsticaj djeci i njihovim roditeljima u pravcu podrške i još većeg angažmana u kur'anskoj edukaciji uputili su govorom direktor hfz. Irfan ef.Malić i koordinator u Sjenici Fikret ef. Fijuljanin.

Sve pohvale išle su na račun profesora, Senade Cucak, Selme Graca, Hadžere Arifović, Sanije Turković i Suada Dacića, na do sada uspješnom radu, uz iskrene želje da se postignu još veći rezultati u budućnosti.

 

SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img