IUNP potpisao suradnju sa visokoškolskom jedinicom u Tuzli

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

 

 

Uprava Internacionalnog univerziteta u Novom Pazaru nastoji raditi na afirmaciji znanja, pospješivanju unikatnosti i onoga što je za studente od velike važnost, sticanje znanja. Uprava Univerziteta svečano potpisala sporazum o suradnji sa upravom Visoke škole za savremeno poslovanje, informacione tehnologije i tržišne komunkacije iz Tuzle.  Cilj je kažu, višestruk.

“Već smo dogovorili sa kolegom Bećirovićem nekoliko projekata na kojima ćemo učestvovati zajedno na naučnoj konferenciji, pored toga imamo druge djelatnosti kao npr. organizacija  žurnala, naučnih žurnala te razmjena profesora i studenata, to su kratkoročni ciljevi, a što se tiče dugoročnih ciljeva to su organiziranje zajedničkih novčanih projekata” – kazao rektor dr. Suad Bećirović.

Damir Bećirović, direktor “Internacionalne poslovno-informacione akademije” iz Tuzle je kazao:”Mi smo zahvaljujući dr. Plojoviću napravili kontakt i vrlo brzo dogovorili da potpišemo ovaj sporazum, za nas veoma značajan. Imamo velika očekivanja, već ovo malo vremena što smo razgovarali došli smo do kompatibilnosti ne samo programa već i načina rada i razumijevanja ovih procesa i zaista imam velika očekivanja u budućnosti povodom ove saradnje.”

Ovo je jedan u nizu potpisanih sporazuma o naučnoj, stručnoj i obrazovnoj saradnji Interanacionalnog univerziteta u Novom Pazaru sa drugim institucijama, kazao je rektor dr. Bećirović.

 

 

 

 

 

 

SANA-DŽANA DŽANKOVIĆ

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img