Obećano – ispunjeno: Asfaltiran putni pravac Vinicka-Paraći-Dumljani u MZ Velika Župa

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Preko 30 godina mještani Velike Župe slušali su obećanja mnogih vlasti da će odraditi ono što sljeduje svakog čovjeka savremenog doba, a to je asfaltiran put. Dolazilo bi se, kažu, nekoliko dana uoči izbora i obećavale promjene, međutim nikada ništa nije bilo promijenjeno. Ovoga puta povjerenje dato koaliciji čiju okosnicu čine SNS i Stranka pravde i pomirenja. Uvedena nova politička kultura, poručuju mještani, na obostrano zadovoljstvo. Preko 4 miliona dinara vrijedna investicija asfaltiranog putnog pravca Vinicka-Paraći-Dumljani završena je, pa će ljudi u budućnosti, poznati kao jako dobri uzgajivači malina moći nesmetano prevoziti svoj proizvod do krajnje odrednice. Predsjednik MZ Kemal Hadžalić sretan i zahvalan, kako je obećano kaže, tako je i urađeno.

Predstavnici lokalne samouprave složni u ključnoj stvari, svi trebaju imati šansu da rade i izdržavaju svoje porodice. Bez normalne putne infrastrukture to je otežano, a često i nemoguće.

Neće se stati, poručuju iz lokalne vlasti u Prijepolju, dok svako selo i zaseok ne dobiju uvjete za život vrijedne čovjeka 21. vijeka.

SANA – Hamza Škrijelj

FOTO: SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img