DOM ZA LICA MENTALNO OMETENA U RAZVOJU ORGANIZIRAO IFTAR ZA UPOŠLJENIKE

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

U prijatnoj atmosferi restorana “Sahat kula” pod pokroviteljstvom v.d. direktora ove ustanove gospodina Omera Đondića, upriličen je iftar za sve upošljenike i radnike Doma.

Iftaru je prisustvovalo oko 50 radnika ove ustanove kao i predstavnici Medžlisa IZ-e Tutin kao jednog od najvećih prijatelja i donatora ove ustanove za smještaj lica sa mentalnim poremećajima.
V.d. direktor se zahvalio kolegama na prisustvu, predanom i profesionalnom radu i želji da Dom riješi sve svoje probleme. Posebne pozdrave je uputio kolegama pravoslavne vjere prisutnim na iftaru ali i svima koji zbog radnih i privatnih obaveza nisu uspijeli biti prisutni večeras.
Želja nam je da iftar i slična druženja postanu naša tradicija, sa ciljem jačanja međusobne ljubavi, odnosa i povjerenja. Gdje postoji takav odnos, iskren i predan rad i želja, ne mogu izostati rezultati. Takav kolektiv i Uzvišeni Bog pomaže, i daje mu uspjeh. Pred nama je puno rada, predanosti i štednje. Večerašnji iftar je rezultat takvog rada i štednje jer nismo željeli sredstva predviđena za reprezentacije i poslovne ručkove, potrošiti samo na direktora i njegove poslovne i privatne prijatelje, inspektore, sudije ili slično, već smo ta sredstva štedeli i evo danas ih ulažemo u nas i naš zajednički iftar. Štadnja na nama samima i u našim privilegijama donosi nam priliku da ni jedan dinar naših korisnika ne bude potrošen ili uzurpiran. Hvala vam na ovoj lijepoj večeri i iftaru koji me čini ponosnim i radosnim jer ste vi sve ovo zaslužili“, kazao je Đondić u svom obraćanju.

Druženje uz kahvu i poslastice nastavilo se i nakon iftara. Cilj ovog druženja je unapređivanje kolegijalnih odnosa ali i motivacija za napredak u radu Doma za lica mentalno ometena u Tutinu.

SANA – Enver Đondić

Foto – SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img