Home Rubrike Vijesti SPP na sjednici o političkoj situaciji u Srbiji i Crnoj Gori

SPP na sjednici o političkoj situaciji u Srbiji i Crnoj Gori

639

Uprava Stranke pravde i pomirenja održala redovnu sjednicu. Predsjedništvo te stranke kojom je predsjedavao predsjednik dr. Muamer Zukorlić, razmatralo je trenutnu političku situaciju, djelovanje i rad organa stranke na svim nivoima. Podnijet je izvještaj o konstituiranju stručnih odbora koji će dati poseban doprinos razvoju i unaprijeđenju svih ključnih segmenata značajnih za državu i region, putem kojih će se poduzeti konkretne i hitne mjere sa ciljem poboljšanja kvaliteta života građana, a posebno u realizaciji značajnih infrastrukturnih projekata u Sandžaku.

Predsjednik SPP-a u Crnoj Gori, Hazbija Kalač podnio detaljan izvještaj o održanim predsjedničkim izborima u Crnoj Gori i u općinama južnog Sandžaka koji je jednoglasno usvojen, nakon čega su razmatrane mjere budućeg snažnijeg djelovanja na ovom području.

da se inicira poseban vid saradnje između općina Prijepolje i Petnjica sa ciljem uspostave boljih ekonomskih prilika, kao i težnji da se bude u zajednici kakva je Evropska unija, te da u tom svjetlu susjedne općine grade bolje odnose.

 

SANA-DŽANA DŽANKOVIĆ

 

Previous articleGradskoj upravi Novi Pazar prijeti milionska kazna – Zbog kriminalnog davanja sredstava RTV novi pazar
Next articleGorivo skuplje, vozači na udaru