Građani ogorčeni zbog prljave kampanje protiv Tandira masovno se učlanjuju u SPP

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Da je Stranka pravde i pomirenja u Prijepolju najjača bošnjačka stranka u vlasti dokazuju brojna javna učlanjenja. Ono što je specifično za ovu političku organizaciju jeste da je data šansa svima podjednako i starijima i mladima, a sve sa jednim ciljem da se jednako doprinosi sveopštem boljitku. Jedni uz druge, razni afirmisani kadrovi od akademika, savjetnika bivših predsjednika, doktora nauka, ljekara, advokata, književnika, teologa, pjesnika, ugostitelja, istaknutih sportista, zajedno u uzvišenoj misiji, da višedecenijske nepravde budu otklonjene. Svakodnevni pokušaji medijskih hajki doprinijeli su samo da stranka ojača, svjedoče novi članovi, te da se spozna prava slika na političkoj sceni.

“Dugogodišnji sam simpatizer stranke, pratim gospodina Zukorlića još prije nego je ušao u politiku. Mislim da je sad pravo vrijeme, sad imam najviše slobodnog vremena, a i posljednje medijske hajke prvenstveno na gospodina Samira Tandira doprinijele su da se odlučim da se javno deklarišem kao dio Stranke pravde i pomirenja. Svaki savjestan građanin koji imalo vodi računa o svojoj sredini i sebi samom treba prepoznati pravu stranu i biti u najmanju ruku simpatizer”, ističe dr Selma Kasamović.

“Smatram da svojim učlanjenjem podržavam rad gospodina Zukorlića i na lokalu Samira Tandira. smatram da je ovo jedina opcija koja radi u interesu građana, čega smo svjedoci, pogotovu zadnje dvije godine. To narod vidi i prepoznaje, a ja sam željela postatio dio te ekipe”, kaže dipl. ing. poljoprivrede Nuković Melida.

A mladi prepoznali ko im nudi svijetlu stranu budućnosti. Složni u tome da je Stranka pravde i pomirenja idealna opcija koja brine o svim slojevima društva podjednako.

“Stranka pruža dosta toga mladim ljudima, šansu da rade i da se usavršavaju, da dobiju šansu za bolje sutra, a sve to na čelu sa gospodinom Samirom Tandirom. To je jedan čestit čovjek, uvijek uredan, uljudan i dotjeran, da vam je drago da ga sretnete na ulici. Ovo je ekipa koja zaista radi na sveopštem boljitku i od mene kao mladog ugostitelja uvijek će imati punu podršku, evo sada i javno”, navodi Damir Mušović, mladi ugostitelj.

Iz Stranke pravde i pomirenja se zahvaljuju građanima na podršci i najavljuju nova javna učlanjenja i u drugim opštinama.

SANA – Hamza Škrijelj

FOTO: SANA

 

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img