SPP u Rožajama: “Mijenjaj, druge nam nema!”

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Stranka pravde i pomirenja u Crnoj Gori učestvovaće na lokalnim izborima u Rožajama koji će biti održani u nedjelju, 27. maja 2018. godine. Prvi na listi, master Seid Hadžić ističe da je predizborna kampanja već u punom jeku. Obilaze se, ističe Hadžić, gradska i seoska naselja i identifikuju se svi mogući problemi kod građana za koje Stranka pravde i pomirenja nudi konkretna rješenja.

“Predali smo listu, lista je verifikovana. Ovih dana upravo radimo aktivno na kampanji. Obilazimo gradska i seoska naselja, te identifikujemo probleme sa kojima se građani suočavaju. U gradu je jako teško stanje. Vi znate da je ovdje do skoro vladala jedna garnitura, od skoro – zadnjih par godina druga garnitura, a doprinijeli su i jedni i drugi da u ovom kraju bude izuzetno loše stanje. Stranka pravde i pomirenja nudi konkretna rješenja, te se s’ toga nadamo izuzetno dobroj podršci ove godine. Imali smo dobar pomak na predsjedničkim izborima, imaćemo i ovdje i vjerovatno biti dio vlasti u Rožajama”, poručio je  Seid Hadžić. 

Lista nosi naziv: “SPP – Hazbija Kalač – Mijenjaj, druge nam nema!”. Na glasačkom listiću naći će se pod rednim brojem 9. Pored Rožaja, Stranka pravde i pomirenja u Crnoj Gori izlazi na lokalne izbore i u Plavu, Bijelom Polju i Podgorici.

 

SANA – Hamza Škrijelj

FOTO: SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img