IUNP Otvorio tradicionalni turnir u malom fudbalu

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

U sportskom centru Internacionalnog univerziteta svečano otvoren tradicionalni turnir u malom fudbalu. Na turniru učešće uzelo 14 ekipa od kojih će se 8 plasirati u završnicu takmičenja. Ono što isticu, iz organizacionog odbora, jeste da sve ide po protokolu i da su zadovoljni odazivom mladih talenata.

” Sami početak ovog turnira jeste i pokazatelj da se jako kvalitetno i dobro igra. Organizacija je na zavidnoj visini i smatram da će tako i do kraja ostati. Ponosan sam što sam deo ovog turnira, a posebno, što su me iz uprave Internacionalnog univerziteta angažovali da delim pravdu. Zbog toga, nadam se da neću izneveritit njihovo poverenje. Ovaj turnir zagisurno ima duboke korene, koji će iz godine u godinu napredovati “, izjavio je prof. Jonuz Džanković, iz organizacionog odbora.

” Svjedoci smo i sami da je turnir u malom fudbalu počeo, grupna faza gjždje ide sve svojim tokom. Trudimo se da sve ostane u najboljem redu i po pravilima i samom protokolu. Već sutra nastavljamo sa stonim tenisom kao i turnirom u malom fudbalu, zato pozivam sve da nam se pridruže “, dodao je član organizacionog odbora, Sead Jerebičanin.

Učesnici zadovoljni organizacijom, istakli nadu da će i ubudućnosti IUNP organizirati slične sportsko-društvene manifestacije.

” Kao i svake godine, na Internacionalnom univerzitetu se tradicionalno održava turnir u malom fudbalu. Ovo je još jedan turnir u nizu, gdje ja, kao i student IUNP-a, učestvujem ali sa ekipom pod nazivom ” Skenderaj “. Turnir, standardno dobar , organizacija, uslovi kao i ceo tim na nivou ” , dodaje jedan od učesnika Edin Numanović.

” Kao jedan od igrača koji prvi put učestvuje na ovom turniru, svidela mi se organizacija, sve je po pravilima i protokolu što je veoma bitno. Iako sam u jednoj utakmici proglašen za najboljeg golmana opet se nadam boljim rezultatima “, završava Elvedin Sinanović.

Sutra su na programu finalne utakmice turnira u malom fudbalu na Rekreacionom centaru u Novom Pazaru . Završnica “Dana sporta i kulture” biće održana u petak kada će biti upriličena dodjela nagrada pobjednicima u turnirima.

 

SANA – Zerina Bojadžić

FOTO – SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img