Internacionalni univerzitet organizira modnu reviju

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Internacionalni univerzitet i ove godine inovativan u svojim projektima. Tradicionalno organiziraju modni spektakl. Kroz barokni i profinjeni stil predstaviće kreacije studenata Univerziteta, Dejle Murić i Admira Drndića.

„Modna revija koncipirana iz dva djela, prvi deo će biti moje koleginice Dejle gde će predstaviti svoje modele za djecu uzrasta od 5 do 10 godina. To su zaista kreacije koje su bajkovite, interesantne baš namjenjene za djecu koje su pune cvetne ornamentike, lepršave i sve to u 3D formi. Drugi deo revije je namenjen damama koje su smelije, hrabre i koje su smele odvažne da budu lepe, zanosne i šarmantne. To je kolekcija koja zaista na jedan avangardan ali i elegantan način predstavlja ženu u pravom smislu.“ ističe mladi umjetnik.

Modna revija ove godine će biti praćena i muzičkim bendom.

„Pored svih inovacija koje nudi naš Univerzitet, novitet ove godine je zaista mogu reći mladi i jako talentovani bend koji se oformijo ove godine a to je UNINP „akustik bend“. Koji je izazvao veliku pažnju publike i mladih, oni će na ovom događaju biti zastupljeni i izvešće par svojih numera. I ono što je jako važno jesto to da njihove izvedbe su jako zanmljive i privlačne za naše slušaoce i gledaoce.“ naglasio je Drndić.

Modna revija, organizirana u okviru Univerzitetskog proljeća, održat će se sutra u 20h na šetalištu u Novom Pazaru. Svi zainteresirani su dobrodošli.

SANA-DŽANA DŽANKOVIĆ

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img