Home Rubrike Vijesti Ljajić i na svom mitingu govori o Zukorliću

Ljajić i na svom mitingu govori o Zukorliću

724

 

 

Gradski odbor Sandžačke demokratske partije (SDP) u Novom Pazaru dobio je novo rukovodstvo a predvodiće ga odbornik u lokalnom parlamentu i direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Fahrudin Đekić.

Skupu prisustovao i osnivač Sandžačke demokratske partije, Rasim Ljajić koji je veći dio svog obraćanja posvetio lideru Stranke pravde i pomirenja dr. Muamera Zukorlića, iako je skup bio posvjećen radu Gradskog odbora. Ljajić je u govorom mržnje pozvao članove i simpatizere da se suprotstave kako je rekao kriminalnoj grupi Mumamera Zukorlića, upozorivši da će oni koji tako ne postupe osatati bez plate.

„Nas bombarduju ovi agrsivci ova kriminalna klika Muamera Zukorlić, svakodnevno a naši ljudi mrtvi hladni pa što se mi njima više bavimo, mi treba da vodimo svoju brigu i da radimo svoj posao a oni da nek nas napadaju. Mnogo lijepo, oni će nas iz svih oružija a mi ćemo da kažemo vi ste primitivni a mi nismo mi nećemo da ulazimo u to. I ovde će biti mjesta samo za one koji će se bore i koji će znati da uzvrate i ima da se branimo od sad pa nadalje. A ovi koji smatraju da treba da budu u mišijim rupama i da tako zarađuju plate da se nisakim ne zamijeraju to više ne može, ti više sjediti ovdje neće“.

Ljajić je u daljem obraćanju Zukorlić optužio i za cijepanje Islamske zajednice ali i za poslednje napade i podjele u paravjerskoj tvorevini. Svečanosti povodom Izborne skupštine prethodio je radni dio na kojem su izabrani potpredsednici Gradskog odbora SDP-a kao i generalni sekretar.

Foto:Ekapija

SANA-DŽANA DŽANKOVIĆ

 

Previous articleU toku upis đaka prvaka; novine u obrazovnom sistemu
Next articleBOŠNJACI POTVRDILI PODRŠKU KALAČU – U Rožajama održan završni skup