Završen vodovod u naselju Luke

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Višedecenijski problem mještana naselja Luke u Prijepolju konačno je riješen. Naime, normalno vodosnabdijevanje i pijaća voda za mještane ovog naselja bili su misaona imenica. Od 22 sata do 7 sati ujutru jedan dio mještana bi čekao vodu, dok mještani drugog dijela naselja Luke nisu uopšte imali vodu za piće. Dolaskom novih ljudi na vlast u Prijepolju stvorila se drukčija klima, to se itekako osjeća, svjedoče mještani ovog naselja, te brojni drugi građani. Jedan po jedan, rješavaju se prije svega gorući problemi. Mještani zadovoljni, ističu, ovo je najiskrenija i najbolja vlast.

„Ja prije svega želim da se zahvalim aktuelnoj vlasti. Najbolji ste do sada, zaista, bez imalo pretjerivanja. Rješavanje ovog problema ogromno je dobro za nas, mještane naselja Luke, pogotovu one na visinskim kotama. Sve do sad imali smo cijevi FI-80, to su azbestne cijevi. Sve do sad smo se trovali pijući ovu vodu. Sada imamo ove čelične cijevi FI-300, konačno možemo uživati u pijaćoj vodi“, ističe Mujo Purković.

„Imalo je zaista velikih problema. Nismo imali vodu za piće, a i oni koji su imali, mašine ne bi radile, pa bismo vodu čekali od 22h pa sve do zore, negdje do 7 sati ujutru. Mnogo vam hvala, zaista smo zadovoljni. Ovo je veliko dobro za sve mještane ovog dijela“, navodi Sabahudin Čokić.

Iz aktuelne vlasti ističu da su ponosni na novi uspjeh koalicije koja vodi ovaj grad. Neće stati, poručuju, dok ne riješe sve goruće probleme koje građani Prijepolja decenijama imaju.  Podsjećamo, investicija vodovoda Luke iznosila je preko 40 miliona dinara, a rađeno je iz tri faze. Trenutno se, kako navode iz prijepoljske vlasti, završava potrebna projektna dokumentacija  kako bi se nastavilo sa saniranjem vodovodne i kanalizacione mreže u naselju Nepek i Tomovom naselju.

SANA – Hamza Škrijelj

FOTO – SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img