Prijepolje sređeno i čisto dočekalo praznike

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Prethodnog vikenda Sandžak televizija boravila je u Prijepolju, gdje je sa predstavnicima vlasti obišla grad uoči praznične atmosfere i uvjerila se kako je park sređen, ulice čiste, a dežurne ekipe aktivne na terenu. Tokom praznika veliki broj Prijepoljaca koji žive, rade ili studiraju u drugim gradovima dolaze u svoj rodni grad da bi proslavili praznike, pa je glavni cilj, poručuju iz vlasti okupljene oko SNS-a i Stranke pravde i pomirenja, da ih dočeka čist i uredan grad.

„Usled praznika, veliki broj naših građana i građanki koji žive van Prijepolja vratio se i jako je važno da svoj rodni kraj zateknu u stanju visokog standarda kada je u pitanju higijena. Ono što želim da istaknem jeste da je JKP Lim odradilo posao kako i treba i ja im na tome čestitam, a svima koji slave praznik želim sve njbolje, te da ga lijepo provedu sa svojim najdražima i najbližima“, ističe lider najjače bošnjačke strake u vlasti Prijepolja Samir Tandir.

„Kada su u pitanju i državni i vjerski praznici naša ekipa sastavljena od ljudi iz Prijepolja non stop je na terenu i zajedno smo sa svojim građanima. Ulice su čiste, park je sređen, kontejneri su ispražnjeni. JKP Lim dobro radi svoj posao, drukčije ni ne može biti kada na bitne funkcije postavite poštene i odgovorne ljude“, ističe Gačević.

Iz Nadzornog odbora JKP Lim zahvalni na lijepim riječima, poručili da će nastojati da i ubuduće svoj posao rade na najvećem mogućem nivou, te da građanima budu na raspolaganju 24 sata.

„Iako je veoma mali kapacitet koji posjeduje JKP Lim, grad je ipak čist i uredan. Ja sam sretan što ste vi kao televizija danas sa predstavnicima vlasti izabrali obići dijelove grade koje mi uopšte nismo sugerisali, kako biste se uvjerili da je sve u najboljem mogućem redu. Hvala vam na tome, a građani neka znaju da ćemo i ubuduće biti na rasolaganju 24 sata“, ističe član nadzornog odbora JKP Lim Mersid Mekić.

Proljeće je stiglo, a Prijepolje je i dalje najveće gradilište u Zapadnoj Srbiji. Nepravda, poručuju iz tamošnje vlasti, mora biti ispravljena, a građani moraju imati uvjete za život dostojne 21. vijeka.

SANA – Hamza Škrijelj

FOTO – SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img