Home Vijesti Građani uz Gačevića: Skupićemo novac za kaznu za manje od 24 sata

Građani uz Gačevića: Skupićemo novac za kaznu za manje od 24 sata

295
0

Резултат слика за gacevic milan

Nakon što je Osnovni sud u Novom Pazaru odredio novčanu kaznu članu opštinskog vijeća u Prijepolju Milanu Gačeviću u visini od 50.000 dinara, spomenuti je organizirao konferenciju za štampu na kojoj je izjavio da kaznu neće platiti, jer će time samo potvrditi da je kriv. Odlučio je kaznu od 50.000 dinara zamijeniti za 50 dana zatvora.

Na konferenciji je prisustvovao i šef odborničke grupe Stranke pravde i pomirenja u Prijepolju Samir Tandir, koji je prisutnima rekao da se tu nalazi u svojstvu prijatelja Milana Gačevića. On je tom prilikom javno pozvao građane da se organizuju i skupe dovoljno novca da se ova kazna plati, jer je čovek, kako kaže, optužen na pravdi Boga.

Njegovi koalicioni partneri, brojni građani Prijepolja i drugih gradova, kao i pojedinci iz dijaspore poslušali Tandira i podržali akciju. Novac će biti skupljen, kažu, za manje od 24 sata.

Član opštinskog vijeća Milan Gačević kaže da čeka izvršenje zatvorskih sankcija radeći svoj posao za koji ga je narod izabrao u lokalnoj samoupravi.

„Ne pada mi na pamet da platim kaznu, jer se ne osećam krivim. Dostupan sam zakonu u svakom trenutku, a trenutno sam na radnom mjestu gdje pristupamo gradnji vodovodne mreže u jednom dijelu opštine. Ostavio sam broj telefona na koji sam uvek dostupan”, poručio je Gačević.

 

SANA- Hamza Škrijelj