Novi Pazar meta lopova i razbojništva

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Inspektori novopazarske policije riješili su tri slučaja pljačkanja kladionica u centru grada i uhapsili jednog osumnjičenog, dok su još dvojica identificirana i za njima se traga. Prema nezvaničnim informacijama, uhapšen je A.Ć. iz Novog Pazara, dok se za S.T. i B.Ć. intenzivno traga.

Podsjećamo, oni su prvo u noći između nedelje i ponedeljka, uz pretnju nožem, opljačkali kazino “Rojal”, da bi u srijedu naveče na isti način opljačkali dvije kladionice “Milenijum” u centru grada. Sumnja se da su odnijeli oko milion dinara. Kako Blic saznaje osumnjičeni su, nakon pljački, uz pretnju nožem, od jednog mladića oteli telefon.

U okolini Novog Pazara nastavlja se razbojništvo.  Nepoznati provalnici su prije nekoliko dana iz OŠ “Đura Jakšić” u Trnavi ukrali kompjuter, dva mikroskopa i određenu količinu sitnog inventara. Direktor ove ustanove Ramo Koca rekao je da su oni razbili jedan od prozora učionice, te preko nje došli do hodnika koji vezuje zbornicu i kancelarije pedagoga i šefa računovodstva. Vrijednost štete iznosi preko 50.000 dinara. On je istakao da su se prema snimcima video nadzora, koji je proslijeđen policiji, provalnici u školi zadržali preko sat i po vremena.

“Policija je obavila uviđaj, uzela video materijal, i do sada nema novih informacija“ rekao je Koca. Ova škola je osmi put na meti lopova i vandala, koji su prije nekoliko godina ukrali 14 računara iz kabineta informatike i drugu vrijednu imovinu, uništili stolariju i demolirali objekat.

Školu pohađaju uglavnom djeca sa padina Rogozne, a izgrađena je još davne 1928. godine, prenosi Radio sto plus.

SANA-DŽANA DŽANKOVIĆ

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img