Počela 15. sjednica skupštine Prijepolja: SDP-u i Dverima izrečene opomene zbog nepoštovanja dostojanstva skupštine

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Na Dnevnom redu 15. sjednice skupštine opštine Prijepolje našlo se 16 tačaka. Razmatra se prijedlog odluke o opštinskom pravobranilaštvu Prijepolja, opštem kućnom redu u stambenim i stambeno – poslovnim zgradama u Prijepolju, a razmatraće se i program poslovanja JKP LIM za 2018. godinu.

Pozicija ima stabilnu većinu, dok je opozicija okupljena oko SDP-a vidno nervozna još prije početka sjednice. U par navrata pokušali su dobacivati novinarima SANA novinske agencije, na šta se oni nisu obazirali.

Već na početku sjednice ranije spomenuta nervoza opozicije eskalirala je tako što je odbornik Dveri Borko Puškić predsjednika opštine Dragoljuba Zindovića za govornicom nazvao “kriminalcem”, rekavši da se “predsjednik opštine bavio nezakonitim kriminalnim radnjama”.

Konstantno dobacivanje sa mjesta od strane odbornika SDP-a dovelo je do toga da se sjednica u jednom trenutku nije mogla odvijati normalno, na šta je predsjednica Skupštine najavila opomene i udaljivanje sa sjednice svima koji nstave da se tako ponašaju.

Odbornik SDP-a Osman Ćatić za govornicom sve odbornike “sa desne strane” nazvao je manipulatorima, na šta se oglasio odbornik SNS-a Vesko Zindović, ukazavši na povredu poslovnika kršenja dostojanstva skupštine.

“Vi koji ste unazadili ovaj narod, zamalo uništili ovu opštinu, vi ćete nekoga nazivati manipulatorima. Predsjednice skupštine, dobro povedite računa da se ubuduće ovo ne ponovi nikada!”, istakao je Zindović.

Izrečene su opomene odbornicima SDP-a i Dveri zbog nepoštovanja dostojanstva skupštine. Nakon svih izlaganja odbornika usvojen je Dnevni red.

 

SANA – H.Škrijelj

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img