Home Rubrike Vijesti Zukorlić: Nisam razočaran, ovo je tek prvi korak pojavljivanja u Beogradu

Zukorlić: Nisam razočaran, ovo je tek prvi korak pojavljivanja u Beogradu

554
0

 

Prilikom analiziranja beogradskih lokalnih izbornih rezultata, jedan od gostiju Prve TV bio je narodni poslanik, muftija dr. Muamer Zukorlić, osnivač i nosilac liste “Dr. Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja.”

On je kazao:”Ako tražite moje mišljenje po pitanju očekivanja za listu koju predvodim, ja sam po prvi put na beogradskim izborima predstavio listu, pogotovo nakon reforme koja se dogodila prije samo tri nedjelje. Mi nismo imali nijedan opštinski odbor, kao ni gradski. Imali smo ambiciju da predstavimo Stranku pravde i pomirenja, da predstavimo jednu novu retoriku, a naša ambicija je bila da uđemo u gradsku skupštinu, ostaje da do kraja sačekamo konačne rezultate.

On je dodao sljedeće:”Ovi izbori će donijeti stabilnost i to je odluka naroda kao I činjenica. Ovo će biti ovjera ovoj vlasti da upravlja još jedan mandate. Mi smo prije tri mjeseca odlučili promijeniti ime stranke. Lično sam učestvovao u kampanji i ovo je bila prilika da upoznam Beograd u svim nijansama. Znao sam da je ovo prilika da krenemo i tu ću da testiram sebe i te ljude, da testiram ideju, retoriku, taktiku i strategiju. Nakon ovoga ću napraviti analizu i strategiju za dalje. Siguran sam da će meni tih nekoliko hiljada, koliko bude, biti veliko bogatstvo a uz to i veliko otkriće” – istakao je u emisiji dr. Muamer Zukorlić.

 SANA-DŽANA DŽANKOVIĆ

Previous articleDo 17h na beogradske izbore izašlo 40,6 posto birača
Next articleSPP – Nastavićemo biti svjetiljka u ovom mračnom vremenu