Nastavlja se infrastrukturni procvat Prijepolja

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Tu gdje se stalo krajem 2017. godine, nastavlja se početkom ove 2018. Iako su hladni dani, gdje su temperature često ispod nule, vlast u Prijepolju čiju okosnicu čine SNS i Stranka pravde i pomirenja odlučno korača stazom do potpunog procvata Prijepolja. Naselja kojima je nanijeta ogromna nepravda u prethodne dvije decenije konačno će dobiti ono što su još odavno trebali, a to je pristojan put, dostojan svakog čovjeka 21. vijeka.

“Očekujemo da se u ovom mjesecu, te martu i aprilu – do proljeća, svi zacrtani putni pravci realizuju. Preko 100 miliona dinara iz budžeta je i ove godine izdvojeno za infrastrukturne projekte, tako da će vijekovna nepravda koju su trpjeli brojni građani Prijepolja biti ispravljena. Sve što smo obećali ćemo ispuniti”, ističe Samir Tandir.

Preko 30 godina mještani Kolovrata u naselju Čadinje čekali su na rekonstrukciju puta.

“Meni je zaista drago i danas zadovoljstvo da poslije preko 30 godina izvršimo rekonstrukciju ovog puta. Uložit će se oko 12 miliona dinara, a ovaj put je veza sa brojnim okolnim selima. U ovom naselju živi preko 250 domaćinstava, pa je krajnje vrijeme bilo da neko povede računa i o njihovim potrebama”, istakao je član opštinskog vijeća Milan Gačević. 

U naselju Čadinje ima preko 30 školaraca. Dobar put im je, navodi mještanin ovog naselja Jovan Radulović, prijeko potreban.

“U ovom naselju ima dosta omladine, preko 30 osnovaca. Ovaj put je na dva mjesta kritičan, došlo bi ove godine sigurno do prekida ovog puta. Hvala puno sadašnjoj vlasti, oni su za ovo najzaslužniji, a mi ćemo, Boga mi, gledati da to odužimo”, dodao je Radulović.

Poruka je jasna, poručuju iz prijepoljske vlasti. Ovaj grad se gradi i nema povratka na staro.

SANA – Hamza Škrijelj

FOTO: SANA

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img