Home Rubrike Vijesti Predsjednik opštine Prijepolje Zindović najavio nove investicije

Predsjednik opštine Prijepolje Zindović najavio nove investicije

560

Da je Prijepolje najveće gradilište u Zapadnoj Srbiji dokaz je sve urađeno u posljednjih nešto manje od dvije godine kako vlast u toj opštini čine autentični predstavnici srpskog i bošnjačkog naroda okupljeni oko SNS-a i Stranke Pravde i pomirenja. Gotovo da nema mjesne zajednice čiji put nije saniran ili asfaltiran, riješeni su problemi vodosnabdijevanja u brojnim mjesnim zajednicama stari i preko deceniju, škole se saniraju i grade, kao i fiskulturne sale, a JKP Lim koje je imalo dug od preko 100 miliona dinara, te prijetilo da nestane, sada je ponovo na čvrstim nogama, sa prepolovljenim dugom. Recept za tako velika ostvarenja, poručuju iz tamošnje vlasti, jeste domaćinski odnos i iskren pristup obećanjima, da sve ono što je rečeno i obećano u predizbornoj kampanji sada bude ispunjeno.

Predsjednik opštine posjetio je Ministarstvo privrede, te vladinu Kancelariju za javna ulaganja i najavio još investicija u narednom periodu.

“Biće još investicija, ja sam upravo danas bio u posjeti Ministarstvu privrede, gdje smo razgovarali o drugoj fazi saobraćajnice Kolovrat – Seljašnica – Slano Blato, gdje polako završavamo svu potrebnu dokumentaciju, a Ministarstvo će ponovo sprovesti postupak izbora izvođača. Bio sam i u Kancelariji za javna ulaganja. Odobrena su nam još dva projekta za finansiranje” istakao je Zindović. 

Kompletan preporod opštine Prijepolje, poručuju iz tamošnje vlasti, proizvod je prvenstveno dobre saradnje između SNS-a i Stranke pravde i pomirenja na lokalnom i državnom nivou.

SANA – Hamza Škrijelj

FOTO: SANA

Previous articleMinistrstvo finansija o kladionicama: UVERENJA SLUŽBE ZA KATASTAR FALSIFIKOVANA, ZATVORENE ČETIRI KLADIONICE, POKRENUTE KRIVIČNE PRIJEVA PROTIV UPOŠLJENIKA KATASTRA I VLASNIKA GEODETSKE AGENCIJE
Next articleVlada Japana donirala 7 miliona dinara za porodilište u Prijepolju