Prokić: Očekujem dobar izborni rezultat u Beogradu

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Nenad Prokić, kandidat za gradonačelnika Beograda sa liste “Dr. Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja”, izjavio je u Novom danu N1 televizije da je neophodno promijeniti, kako je nazvao, “podivljali seljački kapitalizam” koji je na djelu.

Prokić dodaje da je građanima potreban čist grad.

“Beograd je jedna velika septička jama, na periferiji nema kanalizacije, asfalta… Govorimo o centru grada, jelkama, stvarima koje su nevažne u razvoju jednog grada”, smatra Prokić.

Prokić ocjenjuje da aktuelna vlast u Beogradu “dosta gradi, ali loše održava”.

On kaže da nema “čarobni štapić” da riješi sve probleme glavnog grada i da ništa ne obećava.

“Ali biću rame uz rame sa svima koji imaju neki problem”, obećava on.

Prokić kaže da je, dok je bio u Liberalno demokratskoj partiji, već bio u koaliciji sa Muamerom Zukorlićem, ali da ga s Zukorlićem povezuje i to što su “Bošnjaci pružili ruku pomirenja”.

“Kad su svi otišli od Srbije, Bošnjaci su ostali. Nisam jedina spona, on je već u Beogradu i u parlamentu. Prvi put regionalna stranka počinje da se bavi univerzalnom politikom”, ističe Prokić.

On podsjeća da Stranka pravde i pomirenja nema gradski i opštinski odbor i da namjerava da im pomogne da se etabliraju u Beogradu.

“Da pokažem ostalima da mogu da dođu u Beograd. Ovo je ozdravljenje politike na dug period”, zaključio je Prokić i rekao da očekuje prelazak cenzusa i da stranka u gradskom parlamentu dobije između dva i pet odbornika.

izvor: N1

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img