Prokić: Na djelu podivljali seljački kapitalizam

- Advertisement -spot_img

Čitano

Možda vas zanima

Nenad Prokić, kandidat za gradonačelnika Beograda sa liste “Dr Muamer Zukorlić – Stranka pravde i pomirenja”, izjavio je u Novom danu da je neophodno promeniti, kako je nazvao, “podivljali seljački kapitalizam” koji je na delu.

On je izjavio da se u Srbiji već dugo vremena  govori o novoj politici, o nekom svježem startu, o nečemu što već nije viđeno i da on ne smatra da je ovo neuobičajen susret.

“Mene povezuje lično to što su bošnjaci pružili ruku pomirenja, kada su svi otišli od Srbije koliko ih noge nose bosnjaci su ostali, tako da i sada pružaju ruku pomirenja  i kada već prvi ne pružaš ruku onda moraš bar da je prihvatiš.”

Prokić dodaje da je građanima potreban čist grad, on također ocjenjuje da aktuelna vlast u Beogradu “dosta gradi, ali loše održava”.

“To je stara boljka srpske prestonice, loše održavanje, još se nešto napravi ali se održava jako lose.” dodao je Prokić.

On podseća da Stranka pravde i pomirenja nema gradski i opštinski odbor i da namjerava da im pomogne da se etabliraju u Beogradu.

“Hoću da jedna regionalna stranka koja je bila u jednom dijelu Srbije zastupljena, hoću da bude u Beogradu, hoću da pokažem ostalima da mogu da dođu u Beograd.”

Na kraju je istakao da se ovdje ubeđuje da je politika prljava i da ne može da bude drugačije ali da to nije tačno i da može da bude drugačije i vrlo često kada nastupiš lijepo prema nekome, lijepom ti se vrati.

SANA – Adaleta Sejdović-Hamzić

- Advertisement -spot_img

Najnovije

spot_img
spot_img
spot_img