Home Rubrike Vijesti SPP PREDALA LISTU POTPISA ZA UTRKU NA BEOGRADSKIM IZBORIMA

SPP PREDALA LISTU POTPISA ZA UTRKU NA BEOGRADSKIM IZBORIMA

650

Stranka pravde i pomirenja na čelu sa Nenadom Prokićem i 39 kandidata liste, kao sa i drugim poštovaocima i pripadnicima ove političke partije predala je danas listu potpisa, pa SPP sada zvanično ulazi u trku za beogradske izbore.

Iz Stranke istakli da je sakupljeno 300 potpisa više od traženog broja za kandidaturu. Istakli su da je ovaj dan veoma značajan jer predstavlja ostvarenje njihovih težnji, te ideje koja univerzalizuje ono što se zove multikulturalnost i multinacionalnost. Ova partija jednoglasna u jednom: a to je da je gradu Beogradu potrebna skupina ljudi koja će biti jedinstvena, jednoglasna u svom stavu, skupina koja će okupiti ljude različitih shvatanja ali koja se vodi istim ciljem, borbom za slobodu u svakom smislu.

Listu su predali gospodin Nenad Prokić koji zauzima prvo mjesto na listi i koji je kandidat za gradonačelnika, zatim narodni poslanik dr. Jahja Fehratović i dr. Ferid Bulić, a u prisustvu kandidata i građana Beograda koji su došli da pruže moralnu podršku.

Podsjećamo nosilac liste Stranke i pomirenja je dr. Muamer Zukorlić, a prvi na listi je gospodin Nenad Prokić. Stranka pravde i pomirenja registrirana je kao manjinska stranka, a lista obuhvata 39 kandidata.

izvor: SANA – Dž.Džanković
Foto: E.Bačevac

Previous articlePredstavnici vlasti u Prijepolju: Hodžić i SDP napadima pokušavaju prikriti sopstveni kriminal
Next articleVladajuća većina odbila da se vodi rasprava o važnim temama za građane Novog Pazara